International Web Community for Scandinavian Studies
henningsvaer+overaly.jpg

Authors

Writers who has published on CSSPublications.net

 
 

Anne-Marie Mai

 
Anne-Marie Mai.jpg
 

Anne-Marie Mai er Professor i Nordisk litteratur på Institut for Kulturvidenskaber, Syddansk Universitet. Hun har udgivet en lang række litteraturhistoriske afhandlinger, blandt andet Hvor litteraturen finder sted - om dansk litteraturs historie, bd. I-III (2010-2011), Galleri 66 - en historie om nyere dansk litteratur (2016), og senest ledet redaktionen af opdateringen af standardværket, Nordisk kvindelitteraturhistorie. Hun er endvidere leder af projektet omkring Grundforskningsfondens Niels Bohr-professorat på SDU, "Uses of Literature - the Social Dimension of Literature". Professoratet er besat af professor Rita Felski.  

Kontakt


Publications on CSSPublications.net: