International Web Community for Scandinavian Studies
henningsvaer+overaly.jpg

News

News from the world of Scandinavian Studies

Intervju med Ian Giles, årets SWEA-stipendiat

Ian Giles, årets SWEA-stipendiat, intervjuas av Anders Mortensen, CSS, vid School of Literatures, Languages and Cultures i Edinburgh, dit ett drygt tjugotal forskare och doktorander från Språk- och litteraturcentrum i Lund begav sig i slutet av april 2017 för att träffa lika många kollegor vid avdelningen för Scandinavian Studies och under en tredagarskonferens presentera forskning för varandra och utveckla samarbeten inför framtiden.

Priset som Ian Giles nyligen har tilldelats är troligen det mest prestigefyllda som en doktorand utanför Norden kan få i Scandinavian Studies. SWEA-prisets jury motiverar sitt val här: http://goteborg.swea.org/2017/ian-giles/