International Web Community for Scandinavian Studies
henningsvaer+overaly.jpg

News

News from the world of Scandinavian Studies

Tre Eksterne lektorer til Institut for Nordiske Studier og Sprogviddenskab

Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab (NorS) på Københavns Universitet søger ca. 3 eksterne lektorer til ansættelse pr. 1. september 2018 med undervisning inden for følgende faglige område:

  • Audiologopædi  3 år, med henblik på undervisning inden for området sprog og psykologi. Erfaring med undervisning i samspil mellem sprog og psykologi vægtes højt.
  • Sprogpsykologi 2 år, med henblik på undervisning inden for området sprogpsykologisk formidling Erfaring med undervisning i sprogpsykologisk formidling vægtes højt.
  • Norsk 2 år, med henblik på undervisning i norsk sprog og litteratur.  Erfaring med norsk-undervisning inden for rammerne af en Dansk-uddannelse vægtes højt. 

Ansøgningsfrist er den 13. juni 2018

Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab er, nationalt og internationalt, et ledende og dynamisk miljø for forskning, uddannelse og formidling af viden inden for: Dansk litteratur, sprog og medier (herunder fagdidaktik), Skandinaviske studier (herunder Finsk), Audiologopædi, Kønsstudier samt Sprogvidenskab (herunder Indoeuropæisk, Lingvistik, Sprogpsykologi samt IT & Cognition.